Kotlety z dyni, kaszy jaglanej i soczewicy

05.11.2017

Wegetariańskie, a właściwie nawet wegańskie kotlety dodają słonecznego blasku jesiennej kuchni. Dynia, kasza i strączki to super połączenie, którego musicie spróbować!

Potrzebujemy:300 g upieczonej dyni1/2 szklanki czerwonej soczewicy1/2 szklanki prażonej kaszy jaglanej Sonko1/2 łyżeczki kurkumy1/4 łyżeczki suszonego imbiru2 łyżki oliwy z oliwek1 łyżeczka cukrusól, pieprzopiekane płatki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close