Polędwica wieprzowa z jesiennym jabłkiem

05.11.2017

Jak już kiedyś wspomniałem uwielbiam eksperymentować z polędwiczką tym razem przepyszna jesienna propozycja o aromacie jesiennego jabłka.

Składniki :
1 polędwica wieprzowa nieduże jabłko lub pół dużego mała cebula2 kromki chleba1 łyżka musztardy Dijonboczek cienko krojony ok 15 plastrówświeży tymianek2 łyżki oleju rzepakowegoodrobina miodusól pieprz
Przygotowanie:

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close