Faworki włoskie

06.11.2017

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”description”:”Faworki wu0142oskie bez przewijania. Wychodzu0105 zgrabne romby lub prostoku0105ty ponacinane na u015brodku jak nasz chrusty. Su0105 chrupkie i du0142ugo utrzymuju0105 u015bwieu017cou015bu0107. Widziau0142em duu017co przepisu00f3w tego typu jednak mau0142o z nich w sku0142adzie wymienia smalec jako tu0142uszcz dodawany do ciasta. Musiau0142em skonsultowau0107 to z wu0142au015bcicielami serwisu DueCappucci, no bo kto

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close