Łazanki z kapustą włoską

06.11.2017

Pomysł na obiad w 30 min? Łazanki z lekko chrupiącą kapustą, skwarkami i cebulką. Doprawione pieprzem i solą. Najlepiej smakują odsmażone na patelni.
Składniki:500 g kapusty włoskiej,110 g słoniny,3 cebule,300 g makaronu Łazanki,1 łyżeczka pieprzu,sól do smaku,1 łyżeczka kminkuPrzygotowanie:
Kapustę należy drobno poszatkować, przełożyć do garnka i zalać gorącą

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close