Torcik Cappuccino

08.11.2017

Torcik CappuccinoSmak tortu zaczerpnięty z ciasta o tej samej nazwie Składniki:
(na tortownicę o śr. 24 cm)
Na biszkopt:6 jajek6 łyżek cukru1 opakowanie cukru wanilinowego6 łyżek mąki zwykłej
1 łyżka mąki ziemniaczanej1/4 łyżeczki proszku do pieczenia
Na krem cappuccino:3 szklanki mleka3/4 szklanki cukru1 opakowanie cukru wanilinowego5 łyżek kawy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close