Rolada z ciasta francuskiego z grzybami

10.11.2017

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”description”:”Pyszna rolada z ciasta francuskiego z grzybami i boczkiem. Z papryku0105, czosnkiem i tymiankiem tworzy idealnu0105 cau0142ou015bu0107. Delikatne ciasto, lekko chrupiu0105ce i miu0119kki aromatyczny farsz. Niestety cau0142ou015bu0107 juu017c taka lekka nie jest. Ale warto. Myu015blu0119 u017ce mou017cna spokojnie teu017c zastu0105piu0107 grzyby leu015bne pieczarkami. „,”image”:”http://kosapopatelni.pl/wp-content/uploads/2017/10/zawijaniec-francuski-grzyby.jpg”,”recipeIngredient”:[„1 pu0142at ciasta francuskiegor”,”250 g. grzybu00f3w leu015bnychr”,”100

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close