Kruche paszteciki z mięsem

12.11.2017

Kruche paszteciki z mięsem

Smakowita sycąca i pożywna przekąska. Delikatne, kruche i mięciutkie ciasto wypełnione pysznym farszem, wspaniale smakuje w towarzystwie czerwonego barszczu. Do nadziania pasztecików możemy użyć mięsa, które zostało nam z obiadu, ja zmieszałam kurczaka z rosołu z pieczoną wieprzowiną i muszę powiedzieć, że farsz wyszedł znakomity. Polecam!

Składniki na

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close