Pieczeń z udźca indyka

12.11.2017

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”description”:”Pieczeu0144 z udu017aca indyka faszerowana papryku0105 i mozzarellu0105. Aromatyczne miu0119so i doskonau0142e dodatki w sam raz na niedzielny obiadek. Papryka, pieprz, majeranek i miu00f3d z sosem sojowym jako marynata podnoszu0105 smak miu0119sa. Doskonau0142e danie na kilka osu00f3b z ziemniaczkami i np marynowanymi grzybkami – dla mnie pychotka. „,”image”:”http://kosapopatelni.pl/wp-content/uploads/2017/11/udziec-indyka.jpg”,”recipeIngredient”:[„1,5 kg udu017aca

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close