Karkówka zapiekana w sosie

13.11.2017

1 kg karkówki wieprzowej,sól, pieprz,mąka do obtaczania mięsa.Sos:
0,6 litra wody,1 kostka rosołowa,3 łyżki koncentratu pomidorowego,1 kopiasta łyżka kwaśnej śmietany 18%,1 łyżka mąki pszennej,3 ząbki czosnku,1 łyżeczka cukru,ostra i słodka papryka,pieprz cayenne lub czarny,ulubione zioła.Dodatkowo:
2 cebule do

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close