Pasta kanapkowa z wątróbki

14.11.2017

Bardzo prosta i pyszna pasta kanapkowa. Posmakuje nawet osobom nielubiącym wątróbki. To właśnie dzięki niej przekonałam się do tego składnika.

Składniki (4 porcje)
-250 g wątróbki drobiowej
-1 mała cebula
-4 łyżki oleju rzepakowego
-majeranek
-sól, pieprz
-natka pietruszki
-mąka pszenna

Przygotowanie
Cebulę obrać, drobno pokroić, zeszklić

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close