BISZKOPTY W KARMELOWEJ POLEWIE CZEKOLADOWEJ Z BITĄ ŚMIETANĄ

16.11.2017

WYKONANIE: ŁATWEPRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 30 MINUT( +12 GODZIN CHŁODZENIE)ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 7 ZŁ.ILOŚĆ PORCJI: 2
Składniki podstawowe:16 okrągłych biszkoptów,kawa rozpuszczalna lub kakao do posypania.Składniki na śmietanę:200 g śmietany 30%,opakowanie Fix do śmietany Cykoria,opakowanie cukru wanilinowego Cykoria,łyżeczka cukru pudru.Składniki na polewę:50 g śmietany 30%,20 g mlecznej czekolady,30 g mlecznej czekolady karmelowej.Przygotowanie:Śmietanę

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close