Zapiekanka Ziemniaczana z Kiełbasą i Pieczarkami

Skład:

5 dużych ziemniaków

4 kiełbasy typu Śląskie

300g pieczarek

2 cebule

4 ząbki czosnku

300g śmietany

3 jajka

sól, pieprz

szczypta tymianku

ostra papryka

zioła dalmatyńskie (może być inna mieszanka ziół)

olej do smażenia

trochę szczypiorku

Przygotowanie:

Ziemniaki obieramy i gotujemy ok.8-10min w osolonej wodzie. Odcedzamy i studzimy. Następnie kroimy w plasterki.

Kiełbasę kroimy w pół plasterki.

Cebulę kroimy w ćwierć plasterki.

Pieczarki obieramy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close