DROŻDŻOWE ROLLSY Z JABŁKIEM I CYNAMONEM

20.11.2017

SKŁADNIKI
ciasto:
30g świeżych drożdży
1/2 szkl. ciepłej wody
3-4 łyżki mleka roślinnego
2 łyżki oleju kokosowego
2 łyżki cukru trzcinowego
2 szkl. mąki pszennej lub orkiszowej jasnej
1/2 łyżeczki soli

nadzienie:
2 duże jabłka
2 łyżeczki cynamonu
1/2 łyżeczki kardamonu
2 łyżki cukru trzcinowego
laska wanilii
sok z

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close