Dżem z dyni i gruszek

20.11.2017

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”description”:”Pyszny, su0142odki du017cem z dyni i gruszek z dodatkiem kilku jabu0142ek dla podkreu015blenia smaku. Niezwykle prosty, ale w tej prostocie jest metoda. Doskonau0142e pou0142u0105czenie smaku00f3w. Gruszki w zasadzie dominuju0105, a dynia i jabu0142ka nadaju0105 charakter. Niestety ten du017cem trzeba pasteryzowau0107, dodatek kwasku ma poprawiu0107 kolor i dodau0107 delikatnie ostrou015bci. Mou017cna

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close