Sałatka z rukolą, jabłkiem, szynką parmeńską i parmezanem (Insalata di rucola con prosciutto crudo, mele verdi e parmigiano)

SKŁADNIKI

200 g rukoli
100 g szynki parmeńskiej
2 zielone jabłka
5 łyżek oliwy extravergine d’oliva
2 łyżeczki musztardy
1 łyżeczka octu balsamicznego
parmezan
sól, pieprz

****
INGREDIENTI
200 g di rucola100 g di prosciutto crudo2 mele verdi5 cucchiai di olio extravergine

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close