Piernikowe muffinki z kremem cynamonowym

01.12.2017

Składniki na 15 szt muffinek:
suche:
300 g mąki (przesianej)130 g drobnego cukru do wypieków1 płaska łyżka przyprawy do piernika2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia0,5 łyżeczki sody oczyszczonej1 łyżeczka ciemnego kakaomokre:
3 jajka400 g kwaśnej śmietany (18%)100 gram rozpuszczonego i przestudzonego masłaKrem cynamonowy:
500 ml śmietany kremówki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close