Ciasto Czekoladowe z Jabłkami i Morelami

Pyszne, mega wilgotne (nawet po 3 dniach) i mocno czekoladowe. Polecam 🙂

Skład:

3 szklanki mąki Szymanowskiej „Polskie Młyny”

1 szklanka cukru trzcinowego

2 łyżeczki sody

3 jajka

200g margaryny

½ szklanki mleka

5 łyżek dobrego kakao

2 bardzo duże jabłka (użyłam odmiany champion)

4 połówki moreli z syropu

szczypta soli

Dodatkowo:

100g czekolady deserowej

2 łyżki śmietany

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close