Pieczone ciasto na pierogi z nadzieniem daktylowo-kokosowym

05.12.2017

Uwielbiam przyprawy korzenne, idealne przed nadchodzącymi świętami! Jak można wykorzystać ciasto pierogowe? Upiec i dodać ulubione nadzienie. Ja proponuję z daktylowo-kokosowym. Idealnie!

Składniki:
Forma ok. 20 cm
Ciasto pierogowe:

1/2 szklanki mąki ryżowej1 łyżka ksylitolu1/2 łyżeczki przyprawy do piernika1 łyżka olejuwodaNadzienie:20 sztuk suszonych daktyli + gorąca

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close