Risotto z pomidorami i szpinakiem

10.12.2017

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”description”:”Peu0142ne smaku00f3w risotto z pomidorami i szpinakiem, smakuje nie tylko miu0142ou015bnikom kuchni wegetariau0144skiej. Wino, cebula i zastosowanie dwu00f3ch rodzaju00f3w pomidoru00f3w, podkreu015bla smak i powoduje, u017ce danie jest peu0142ne i bogate. Mou017cna posypau0107 po wierzchu tartym parmezanem. Ma kremowu0105, lepku0105 konsystencju0119 i musi byu0107 wilgotne. Dla mnie cou015b wspaniau0142ego – polecam.”,”image”:”http://kosapopatelni.pl/wp-content/uploads/2017/12/risotto-pomidory-szpinak.jpg”,”recipeIngredient”:[„1

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close