Zupa grzybowa z wolnowaru

11.12.2017

Kto się potrafi oprzeć aromatycznej zupie grzybowej? Ja dodałam do mojej pieczarki, suszone borowiki, suszone podgrzybki. Osobno ugotowałam makaron świderki.

Zupę grzybową przygotowałam przy użyciu wolnowaru Crock-Pot z powłoką Dura Ceramic.

Przepis na: Zupa grzybowa z wolnowaru
Składniki:

1 łyżka oleju
1/2 cebuli
400 g pieczarek
3 l wody
2 łyżki posiekanej natki pietruszki
1

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close