Sałatka z orzechami włoskimi.

12.12.2017

Składniki :

2 cebulki czerwone4 jajkaok. 4-5 gałązek selera naciowegook. 1/4 szklanki obranych, pokruszonych orzechównatka pietruszkisól, pieprz mielonymajonez
Przygotowanie :Cebulę obrać, seler umyć, pokroić warzywa w kostkęUgotowane jajka pokroićWarzywa i jajka połączyć, dodać pokruszone orzechy i całość wymieszaćDodać pokrojoną natkę, sól, pieprz i majonez

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close