Chilli con carne

14.12.2017

Chilli con carne, czyli jedno z najbardziej popularnych dań jednogarnkowych. Syte, rozgrzewające i aromatyczne jest świetną propozycją na chłodne zimowe dni.
Składniki (4 porcje)-500 g mielonej wołowiny-1 puszka czerwonej fasoli-1 puszka pomidorów-2 papryczki chilli-2 cebule-3 ząbki czosnku-1 czerwona papryka-2 łyżki oliwy z oliwek-100 ml bulionu lub wody-1 łyżeczka oregano-1/2

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close