Lekki, zdrowy obiad – ryż z warzywami i rybą – gotuj z MULTICOOKER :)

14.12.2017

Z
Składniki (ok. 2-3 porcje):
2-3 dzwonki wybranej ryby (ja użyłam 2 z pstrąga, ponieważ były dość duże)150 g ryżu (użyłam odmiany arborio)1 mała marchewka1 mały pasternak1 mały por1 mała czerwona cebula1 łyżka posiekanej natki pietruszki i selera1 łyżka oleju rzepakowego sól i pieprz do smaku 450 ml

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close