Pikantne kotlety z indyka z ryżem i sałatką

14.12.2017

Pikantne kotlety z indyka z ryżem i sałatką.
Kotlety na ostro, wyraziste w smaku. Łatwe do przyrządzenia.

Składniki (porcja dla 3 osób):2 woreczki ryżu (ugotować wg przepisu na opakowaniu)Kotlety:opakowanie sznycli z indyka (do nabycia w każdym sklepie z „logo owada”)1 jajkobułka tartaolejprzyprawy: sól, pieprz, vegeta (lub kucharek), czosnek

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close