Dorsz pieczony na ryżu z warzywami

20.12.2017

Szybki i łatwy sposób na przygotowanie chudego dorsza. Całość pieczona w jednym naczyniu dzięki czemu smaki się przyjemnie łączą.

Składniki (4 porcje)-800 g filetów dorsza-2 woreczki ryżu brązowego-mała cukinia-2 cebule-czerwona papryka-cytryna-3 łyżki oliwy z oliwek-sól, pieprz cytrynowy lub ziołowy
PrzygotowanieRyż ugotować w lekko osolonej wodzie.Paprykę umyć, usunąć gniazda

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close