Ekspresowa surówka z białej rzodkwi i jabłka

21.12.2017

Dziś prosta, smaczna propozycja. Ekspresowa surówka z białej rzodkwi i jabłka. Ciekawe połączenie smaków, minimalna ilość składników. Surówka najlepiej smakuje, gdy schłodzimy ją chwilę w lodówce (smaki się przegryzą). Spróbujcie.

Składniki:

1 biała rzodkiew (średnia)
1 soczyste jabłko
2 łyżki posiekanej zielonej pietruszki
2 łyżki majonezu – u mnie tradycyjny bezglutenowy od

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close