GOTOWAMY SCHAB W SOSIE PIECZARKOWYM

21.12.2017

Schab w sosie pieczarkowym

Składniki:
0,5 kg schabu wieprzowego20 dag pieczarek150 ml śmietany do sosów1 mała cebula1 łyżeczka masła klarowanegosólpieprz1,5 litr bulionuSposób przygotowania (dla trzech osób):
Schab opłukać, pokroić w 3 cm plastry, wrzucić do bulionu i gotować około 1,5 godz. Zbierać pianę z początku gotowania.Cebulę obieramy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close