Śledź z sosem tatarskim

21.12.2017

Śledź w sosie tatarskim to mistrzowskie połączenie słonawej ryby z kremowym sosem z kiszonymi górkami, marynowanymi grzybkami i cebulką. Moja ulubiona wersja świątecznego śledzika.

Składniki:400g filetów śledziowych a’la matiascebula biała2-3 kiszone ogórkiok 10 marynowanych grzybów leśnych2 łyżki gęstej śmietany lub jogurtu greckiego2 łyżki majonezułyżeczka musztardy dijonłyżeczka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close