RACUCHY Z WIŚNIAMI

27.12.2017

Składniki:
10 dag drożdżyszczypta soli2 jajka2 łyżki cukrumąki, ile zajmie (ciasto powinno mieć konsystencję gęstej śmietany)szkl. wodyolej kokosowy do smażenia Wykonanie:
Drożdże rozpuścić w ciepłej wodzie. Dodać szczyptę soli, jajka, cukier. Dokładnie wymieszać trzepaczką, stopniowo dodając mąkę do uzyskania konsystencji gęstej śmietany.Odstawić na 5-10 minut, aż podwoi swoją

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close