Ryba po japońsku

05.01.2018

Ryba po japońsku

Pyszna rybka smażona w cieście i marynowana w słodko-kwaśnej zalewie, z lekko chrupiącymi warzywami. Jak dla mnie jest jeszcze smaczniejsza od swojej „koleżanki” ryby po grecku. Polecam!

Składniki:

około 0,5 kg filetów rybnych (np. miruna, morszczuk, mintaj, dorsz)

3-4 płaty papryki konserwowej

3-4 ogórki konserwowe

2 cebule

sól i pieprz

olej do smażenia

Zalewa:

3

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close