Kruche rożki serowe z jabłkiem i dżemem

12.01.2018

Kruche rożki serowe przypominają troszkę ciasteczka półfrancuskie. Nadziałam je małymi kawałkami jabłek oraz odrobiną konfitury z brzoskwiń. Są rewelacyjne w smaku. Kruche, maślane oraz rozpływające się w ustach. Z przepisu wychodzi około 40 ciasteczek.

Przepis na: Kruche rożki serowe z jabłkiem i dżemem

 Łącznie: 45 min

Składniki:

200g maki pszennej

200g masła

200g twarogu

32g cukru wanilinowego

1 jabłko

konfitura

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close