Zupa Serowa z Kalafiorem, Brokułem i Pulpetami

Skład:

Na wywar:

1 szyjka z indyka

2 marchewki

pół selera

2 pietruszki

sól

Na pulpety:

300g mięsa wołowego

1 jajko

bułka tarta

1 mniejsza cebula

2 ząbki czosnku

sól, pieprz

Dodatkowo:

pół brokuła (użyłam kilka różyczek mrożonego)

pół mniejszego kalafiora (użyłam kilka różyczek mrożonego)

2 ziemniaki

200 ml śmietany 18%

1 podłużny serek topiony o smaku ziołowym

2 łyżki mąki

¾ szklanki startego żółtego sera

sól, pieprz

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close