Zeppole , włoskie pączki z ricotty

17.01.2018

Karnawał bez pączków ? Ooo nie ! Przynajmniej u mnie.Najlepiej zrobić od razu z podwójnej porcji. Znikają w mgnieniu oka.
Składniki:250 g ricotty1/4 szklanki cukru2 jajkaszczypta soli2 1/4 łyżeczki proszku do pieczeniakilka kropel ekstraktu waniliowego1 szklanka przesianej mąkicukier puder do posypaniaJajka wbij do miski i utrzyj mikserem. Następnie dodaj

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close