SPAGHETTI BOLOGNESE wersja light

19.01.2018

Spaghetti bolognese

Składniki:

ciemny makaron spaghetti250 g mięsa mielonego wołowego3 plastry szynki + łyżeczka oliwy (może być też chudy boczek – wersja mniej odchudzona ;))1 puszka pomidorów w kawałkachprzecier pomidorowy250 ml czerwonego wytrawnego wina (opcjonalnie)1 średnia cebula1 ząbek czosnkupieprzsólbazylia (świeża i suszona)oreganozioła prowansalskieser mozzarella lub

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close