Kociołek z Karkówką po Hiszpańsku

Skład:

6 kotletów z karkówki

przyprawa do steków

sól

olej

Dodatkowo:

Ok. 100g kiełbasy chorizo

4 większe ziemniaki

1 średnia cukinia

8 pieczarek

3 cebule

2 marchewki

garść zielonych oliwek

pół czerwonej papryki

3 ząbki czosnku

200 ml passaty pomidorowej

majeranek

1 łyżeczka pieprzu cayenne

sól

Przygotowanie:

Kotlety z karkówki myjemy i osuszamy ręcznikiem papierowym. Przyprawiamy solą i przyprawą do steków. Skrapiamy oliwą i odstawiamy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close