Wiejskie roladki wieprzowe

28.01.2018

Roladki wieprzowe w tym wydaniu smakują wybornie.
Składniki:Kotlet schabowy 4 szt.Kiełbasa wiejska 25 dagSzczypiorek 1 pęczekSól i pieprz do smakuCebula biała 1 szt.Świeża bazyliaWykonanie:Kotlety opłukać, osuszyć i rozbić tłuczkiem z dodatkiem soli i pieprzu. Cebulę obrać, posiekać i zalać wrzątkiem, po czym odsączyć. Kiełbasę zmielić, dodać cebulę i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close