Jabłka w cieście jogurtowym

29.01.2018

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”description”:”Miu0119kkie, pachnu0105ce cynamonem puszyste jabu0142ka w cieu015bcie jogurtowym. Przez zastosowanie jogurtu naturalnego maju0105 zupeu0142nie inny smak niu017c tradycyjnie uu017cywaju0105c mleko. Ciasto teu017c jest gu0119stsze i lepiej wyrasta. Doskonale smakuju0105 podane na talerzu z u0142yu017cka jogurtu z dodatkiem odrobiny miodu. Nie uu017cywamy do u015brodka cukru bo placuszki wtedy lubiu0105 siu0119 przypalau0107

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close