Chińskie pałeczki z kurczaka

01.02.2018

Soczyste, miękkie, pachnące cynamonem, goździkami, świeżym imbirem, aromatyczną mieszanką przypraw curry i pieprzem cytrynowym pałki z kurczaka to świetny pomysł na obiad w wersji orientalnej.
Składniki:
1kg pałek z kurczakapieprz cytrynowy
Marynata:500ml wody12 rozdrobnionych goździków5cm startego imbiru2 łyżki maggi2 łyżki przyprawy do kurczaka3 łyżki curry1/2 łyżeczki cynamonu3 łyżki oliwy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close