Eklerki z pastą jajeczno – tuńczykową

01.02.2018

Wytrawne podłużne ciastka napełnione wyrazistą pastą na bazie jajek, tuńczyka i świeżego szczypiorku. Idealnie sprawdzą się jako przystawka oraz imprezowa przekąska.
Składniki:
Ciasto:130ml wody1/2 szklanki mąki pszennej70g masła extraszczypta soli2 jajka
Farsz:5 jajek2 puszki tuńczyka w kawałkach w sosie własnym1 pęczek szczypiorku4 łyżki majonezu50g żółtego seraświeżo zmielony kolorowy pieprzsól

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close