Chlebek nadziewany szpinakowym pesto

02.02.2018

Domowy chlebek bez konserwantów, żadnych ulepszaczy, z mocno wyczuwalnym szpinakiem w postaci pesto z aromatyczny czosnkiem, chrupiącymi orzeszkami to idealna propozycja dla lubiących zdrowe, domowe wypieki.
Składniki:
250g mąki kukurydzianej240g mąki pszennej7g suszonych drożdży2 łyżeczki cukru2 jajka100ml wody100ml mleka80g masła1 łyżeczka soli morskiejmasło do wysmarowania keksówki
Pesto szpinakowe:130g liści

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close