Kartoflana sałatka

02.02.2018

Bardzo tania, szybka w przygotowaniu, smaczna warzywna sałatka, w której główną rolę pełnią nasze polskie ziemniaki otoczone czerwoną cebulą, konserwowym ogórkiem , pachnącym koperkiem, czosnkiem oraz jajkami.
Składniki:
500g ziemniaków6 jajek250g konserwowych ogórków1 pęczek koperku100g czerwonej cebuli2 ząbki czosnku2 łyżki jogurtu naturalnego2 łyżki majonezusólpieprz
Dekoracja2 jajkanatka z pietruszki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close