Żołądki drobiowe w gulaszu curry

02.02.2018

Bardzo aromatyczny, wyrazisty w smaku gulasz z drobiowych żołądków z dodatkiem kolorowych papryk, pieczarek i marchewki oraz mocno wyczuwalnym smakiem mieszanki przypraw curry to świetna propozycja dania jednogarnkowego.
Składniki:
1kg drobiowych żołądków2 cebule2 ząbki czosnku200g kolorowej papryki100g pieczarek100g marchewki400g passaty pomidorowej1 szklanka bulionu drobiowego4 ziarna ziela angielskiego3 liście laurowe1

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close