Jaglane Rafaello

03.02.2018

Szybki i prosty sposób na domowe Rafaello.Składniki:Kasza jaglana 1 szklankaBanany 2 szt.Orzechy włoskie zmielone 5 łyżekCynamon 1 łyżeczkaCukier waniliowy 1 szt.Składniki na panierkę:Wiórki kokosoweKakaoPłatki migdałowePrzygotowanie:Kaszę zalać wrzątkiem (1 szklanka) i gotować z pokrojonymi bananami i cynamonem aż kasza wchłonie wodę. Następnie przestudzić, dodać orzechy, cukier waniliowy i całość zmiksować

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close