Łososiowa pasta z awokado

03.02.2018

Przystawka na bazie wędzonego łososia, awokado, świeżego czosnku i koperku. Idealna do kanapek, świetna jako imprezowa przekąska podana na krakersach ale równie doskonale smakuje z ciepłymi grzankami.
Składniki:
200g wędzonego łososia w plastrach1 awokado140g kanapkowego śmietankowego serkasok z limonki3 łyżki świeżego posiekanego koperku1 ząbek czosnkuświeżo zmielony pieprzszczypta soli

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close