Mięsne naleśniki

05.02.2018

Klasyczne naleśniki z dodatkiem mąki gryczanej wypełnione aromatycznym mięsnym farszem z mięsa wieprzowego, świeżych pomidorów, pieczarek oraz czosnku, cebuli i pachnących ziół. Takie naleśniki to świetny pomysł zarówno na szybki obiad jak i na imprezową przekąskę.
Składniki:
Ciasto:100g mąki pszennej100g mąki gryczanej2 jajka2 szklanki mlekasól1 łyżka oliwy
Farsz:350g

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close