Faszerowane udka otulone boczusiem

06.02.2018

Bardzo smaczne połączenie klasycznego, pieczonego, owiniętego wędzonym boczkiem udka z kurczaka faszerowanego łagodnym serkiem śmietankowym świetnie współgrającym z wyrazistymi suszonymi pomidorami.
Składniki:
8 sztuk podudzia z kurczaka
Marynata:2 łyżki oleju3 łyżeczki pikantnej przyprawy do kurczaka1 łyżka soku z cytryny1 łyżka miodu
Farsz:10 suszonych pomidorów z zalewy1 łyżeczka soku

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close