Zupa porowa z serkiem topionym i grzankami

06.02.2018

Rozgrzewająca, pożywna i pyszna!Składniki:1 litr bulionu warzywnego3 pory 1 cebula4 łyżki masła200 g mięsa mielonego wieprzowego garmażeryjnego2 opakowania serka topionego kremowego (2 x 100 g)2 łyżki śmietany 18%sół, pieprz do smakugarść startego sera żółtegogrzanki

Sposób przygotowania:
1. Białe i jasnozielone części porów posiekać w talarki, cebulę w

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close