Łososiowa tajska sałatka z cytrusowym winegretem

07.02.2018

Przepyszna, niezwykle aromatyczna, pachnąca Tajlandią sałatka z pieczonym łososiem, chińskim makaronem, chrupiącymi orzeszkami i świeżą kolendrą, polana orzeźwiającym winegretem z limonki, cytryny i trawy cytrynowej to świetna propozycja dla fanów azjatyckiej kuchni.
Składniki:
300g fileta z łososia1 ogórek10 rzodkiewek2 marchewki75g mieszanych kiełków15g prażonej cebulki80g orzeszków ziemnych80g makaronu chińskiego5 łyżek

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close