Pastitsio czyli grecka zapiekanka z makaronem

08.02.2018

Pastitsio to prosta, wyborna, pachnąca oregano grecka makaronowa zapiekanka z mięsa wołowego, dojrzewających w słońcu pomidorów, aromatycznych czarnych oliwek i greckiego sera feta.
Składniki:
500g wołowego mięsa mielonego350g makaronu penne2 puszki krojonych pomidorów1 czerwona papryka2 cebule3 ząbki czosnku80ml czerwonego wina3 łyżeczki oregano150g sera feta40g czarnych wydrążonych oliwek3 łyżki oliwy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close