Pierś z kaczki podana na kaszy z sosem kurkowym

08.02.2018

Soczysta pierś z kaczki z niezwykle aromatycznym sosem kurkowym to klasyka polskiej kuchni i świetny pomysł na niedzielny, wykwintny obiad.
Składniki:
200g piersi z kaczki ze skórą125g masła3 ząbki czosnkurozmaryn100g kaszy jęczmiennej
Składniki sosu:200g kurek (mrożonych)1 cebula3 łyżki masła pół szklanki bulionu drobiowego2 łyżki mąki4 łyżki śmietanynatka z pietruszkisól

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close